![]()
2023. január 29. Vasárnap - Adél napja van
|
||||
|
||||
VENDÉGLÁTÓHELYEK
Csárdák Akasztói Horgászpark és Halascsárda - II. kategória CÍM 6221 Akasztó, Kígyóshíd Tanya 6. (53-as út 14-es km)TEL.SZÁM (+36) 20/550-5000FAX (+36) 20/553-7861E-MAIL info@halascsarda.huWEBLAP www.halascsarda.huTovábbi információk
Leírás
Nyitva tartás
A Halascscsárda 80 fő befogadására képes, egy nagy és egy kisteremből áll, teljes egészében nemdohányzó, légkondicionált intézmény. Csárdajellegű, rusztikus, fagerendák, a helyi tájat ábrázoló képek, a kézzel szőtt terítők, rackabőr és egyéb képzőművészeti tárgyak, a téli estéken meleget adó kemence, nyújtotta hangulatos környezetben, szép idő beálltával pedig a csárda előtti, a vízparton lévő nádfedeles beülőinken, illetve a teraszon, gyönyörű környezetben étkezhetnek vendégeink. Étlapunkon évente kétszer (tavasszal és ősszel) módosít séfünk, Százdi Norbert. Állandó ételeink, specialitásaink, ínycsiklandó desszertjeink, a saját tenyésztésű halakból, egyedi filéző, irdaló módszerünkkel, szálkamentesen készített halételeink mellett, kínálatunk követi az aktuális irányzatokat, úgy hogy számos fogás íz világa a régi, magyaros konyhára emlékeztet. Csárdánk vendégei híres magyar pincészetek borait, valamint kitűnő pálinkákat fogyaszthatnak. A Halascscsárda 80 fő befogadására képes, egy nagy és egy kisteremből áll, teljes egészében nemdohányzó, légkondicionált intézmény. Csárdajellegű, rusztikus, fagerendák, a helyi tájat ábrázoló képek, a kézzel szőtt terítők, rackabőr és egyéb képzőművészeti tárgyak, a téli estéken meleget adó kemence, nyújtotta hangulatos környezetben, szép idő beálltával pedig a csárda előtti, a vízparton lévő nádfedeles beülőinken, illetve a teraszon, gyönyörű környezetben étkezhetnek vendégeink. Étlapunkon évente kétszer (tavasszal és ősszel) módosít séfünk, Százdi Norbert. Állandó ételeink, specialitásaink, ínycsiklandó desszertjeink, a saját tenyésztésű halakból, egyedi filéző, irdaló módszerünkkel, szálkamentesen készített halételeink mellett, kínálatunk követi az aktuális irányzatokat, úgy hogy számos fogás íz világa a régi, magyaros konyhára emlékeztet. Csárdánk vendégei híres magyar pincészetek borait, valamint kitűnő pálinkákat fogyaszthatnak. Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6.00-22.00-ig. BezárásAbonyi Fogadó - III. kategória CÍM 6235 Bócsa, 2. körzet 258.(54-es főút 30-as km)TEL.SZÁM (+36) 30/250-0681, 70/453-8910FAX (+36) 76/411-297E-MAIL abonyifogado@deltanet.huWEBLAP www.abonyifogado.huTovábbi információk
Leírás
Nyitva tartás
Szívesen megpihenne útközben egy hamisítatlan Alföldi csárdában? Kedveli a házias Magyaros ízeket? Látogassa meg fogadónkat. Nem fog csalódni! Abonyi Fogadó, ahol jó lenni és jókat lehet enni... SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt és melegétkezési utalványt elfogadnak. Szívesen megpihenne útközben egy hamisítatlan Alföldi csárdában? Kedveli a házias Magyaros ízeket? Látogassa meg fogadónkat. Nem fog csalódni! Abonyi Fogadó, ahol jó lenni és jókat lehet enni... SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt és melegétkezési utalványt elfogadnak. Hétfő - Péntek: 07:00-22:00 BezárásSzombat: 08:00-23:00 Vasárnap: 10:00-22:00 Biczó Csárda - II. kategória CÍM 6085 Fülöpszállás, Hármaspuszta 11.TEL.SZÁM (+36) 78/545-100FAX (+36) 78/545-101E-MAIL biczocsarda@biczocsarda.huWEBLAP www.biczocsarda.huTovábbi információk
Leírás
Nyitva tartás
A csárda, a múlt század végén épült egy nemesi család kúriájaként. Az eredeti épületek és az autentikus berendezések mind a századvég hangulatát varázsolják az idelátogatók elé. Színvonalas 300 férőhelyes éttermünkben, 50 fős kistermünkben, 150 fő befogadására képes külön bejáratú muskátlis termünkben és kerthelyiségünkben vállaljuk csoportos, céges, családi rendezvények, osztálytalálkozók, esküvők lebonyolítását is. Mindemellett igényes helyszínt biztosítunk üzleti találkozók, konferenciák, csapatépítő programok és egyéb vállalati rendezvények számára is. A csárda, a múlt század végén épült egy nemesi család kúriájaként. Az eredeti épületek és az autentikus berendezések mind a századvég hangulatát varázsolják az idelátogatók elé. Színvonalas 300 férőhelyes éttermünkben, 50 fős kistermünkben, 150 fő befogadására képes külön bejáratú muskátlis termünkben és kerthelyiségünkben vállaljuk csoportos, céges, családi rendezvények, osztálytalálkozók, esküvők lebonyolítását is. Mindemellett igényes helyszínt biztosítunk üzleti találkozók, konferenciák, csapatépítő programok és egyéb vállalati rendezvények számára is. 04.01-10.31: előre bejelentkezett csoportokat is fogadnak BezárásKígyósi Csárda - II. kategória CÍM 6085 Fülöpszállás, Székekpuszta 23/ATEL.SZÁM (+36) 78/488-800FAX (+36) 76/484-605E-MAIL kigyoscsarda@t-online.huWEBLAP www.kigyosicsarda.huTovábbi információk
Leírás
Nyitva tartás
A Kígyósi csárda évtizedek óta szigetként helyezkedik el tavak és folyók ölelésében, Solt és Fülöpszállás között. A Hodován család 1992. szeptemberében vásárolta meg a csárdát, ami azóta nagy változáson ment keresztül. A hosszú évek alatt országosan ismert, sőt elismert vendéglátó egységgé vált. 2003 tavaszán elkezdtük a csárda felújítását, amit 2004 tavaszára be is fejeztünk. A hivatalos átadáson jelen volt Dr. Balogh László országgyűlési képviselő Bács - Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, Cseh Szakáll Sándor Fülöpszállás polgármestere, Gaál József Solt polgármestere. Panziónkban 8 rendkívül színvonalas szobát alakítottunk ki, amely 26 fő fogadására alkalmas, a vendégtérben három különálló termünkben 150 főt, nyitott árkádunkon 90 főt tudunk vendégül látni. Konyhánkat a létező legkorszerűbb technológiával szereltük fel a HACCP minőségbiztosítási rendszernek megfelelően. Konyhánk büszkesége Varga Károly Fülöpszállás díszpolgára, többszörös olimpiai és világbajnok mesterszakács, aki főállásban dolgozik nálunk. Szerettünk volna ebben a csodálatosan szép környezetben olyan vendéglátó centrumot létrehozni, amire nemcsak mi, hanem a környező települések is büszkék lesznek. Nagy megtiszteltetésnek vennénk, ha meglátogatnának bennünket, és vendégül láthatnánk önöket. Nagyon sok szeretettel várja kedves vendégeit a csárda valamennyi dolgozója és tulajdonosai:
Gasztronómiai filozófiánk: Imádom Magyarországot, a kiskunsági tájakat, hiszen ezen a vidéken születtem. Itt láthattam először a végtelennel ölelkező mesés pusztákat, gyönyörű erdőket, virágokkal tarkított mezőket, szépséges és különleges madár- és állatvilágot. Itt ismerhettem meg a néphagyományainkat, a vendégszerető és a barátságos embereket. Itt ízlelhettem édesanyám főztjét, a tájkonyha, a pásztor ételek ízét. Külföldi útjaimról hazatérve mindig boldogságot okozott, hogy ez a kicsinyke ország az enyém. Számomra elsődleges szempont az, hogy a magyar konyhának már elismertséget, hírnevet szerzett ételek is szerepeljenek az ételkínálatunkban. Erősíteni a főzési-sütési szokások pozitív változásait, megújítani, korszerűsíteni azokat, szem előtt tartva az egyik fő cél fontosságát, az egészséges táplálkozást. Jó szembesülni gazdagságunkkal, jó tudni, hogy a magyar konyhaművészetnek mennyi kincse van, ami örökké csak a miénk maradnak. Jó lenne, ha ez a tudás amit őseink hagytak ránk, tovább élne a gasztronómiában és a persze az élet más területein is. Szeretném, ha minél többen megismerhetnék hazánkat az ételeink ízén keresztül is és megmutatni, hogy a magyar konyhának nemcsak múltja, hanem jövője is van. Szívemből kívánom és remélem, hogy a Kígyósi Csárdába betérő vendégek számára kellemes és emlékezetes élmény lesz az itt töltött idő. Nagyon örülnék, ha az Önök megtisztelő figyelmét kiérdemelnénk, és a csodás ízeket, ételeket, italokat varázsolhatnánk az asztalukra, hisz a vendégek, Önök számunkra a legfontosabbak. A csárda összes dolgozója nevében is kívánok jó étvágyat, és nagyon kellemes időtöltést! Tisztelettel: Varga Károly (chef) A Kígyósi csárda évtizedek óta szigetként helyezkedik el tavak és folyók ölelésében, Solt és Fülöpszállás között. A Hodován család 1992. szeptemberében vásárolta meg a csárdát, ami azóta nagy változáson ment keresztül. A hosszú évek alatt országosan ismert, sőt elismert vendéglátó egységgé vált. 2003 tavaszán elkezdtük a csárda felújítását, amit 2004 tavaszára be is fejeztünk. A hivatalos átadáson jelen volt Dr. Balogh László országgyűlési képviselő Bács - Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, Cseh Szakáll Sándor Fülöpszállás polgármestere, Gaál József Solt polgármestere. Panziónkban 8 rendkívül színvonalas szobát alakítottunk ki, amely 26 fő fogadására alkalmas, a vendégtérben három különálló termünkben 150 főt, nyitott árkádunkon 90 főt tudunk vendégül látni. Konyhánkat a létező legkorszerűbb technológiával szereltük fel a HACCP minőségbiztosítási rendszernek megfelelően. Konyhánk büszkesége Varga Károly Fülöpszállás díszpolgára, többszörös olimpiai és világbajnok mesterszakács, aki főállásban dolgozik nálunk. Szerettünk volna ebben a csodálatosan szép környezetben olyan vendéglátó centrumot létrehozni, amire nemcsak mi, hanem a környező települések is büszkék lesznek. Nagy megtiszteltetésnek vennénk, ha meglátogatnának bennünket, és vendégül láthatnánk önöket. Nagyon sok szeretettel várja kedves vendégeit a csárda valamennyi dolgozója és tulajdonosai:
Gasztronómiai filozófiánk: Imádom Magyarországot, a kiskunsági tájakat, hiszen ezen a vidéken születtem. Itt láthattam először a végtelennel ölelkező mesés pusztákat, gyönyörű erdőket, virágokkal tarkított mezőket, szépséges és különleges madár- és állatvilágot. Itt ismerhettem meg a néphagyományainkat, a vendégszerető és a barátságos embereket. Itt ízlelhettem édesanyám főztjét, a tájkonyha, a pásztor ételek ízét. Külföldi útjaimról hazatérve mindig boldogságot okozott, hogy ez a kicsinyke ország az enyém. Számomra elsődleges szempont az, hogy a magyar konyhának már elismertséget, hírnevet szerzett ételek is szerepeljenek az ételkínálatunkban. Erősíteni a főzési-sütési szokások pozitív változásait, megújítani, korszerűsíteni azokat, szem előtt tartva az egyik fő cél fontosságát, az egészséges táplálkozást. Jó szembesülni gazdagságunkkal, jó tudni, hogy a magyar konyhaművészetnek mennyi kincse van, ami örökké csak a miénk maradnak. Jó lenne, ha ez a tudás amit őseink hagytak ránk, tovább élne a gasztronómiában és a persze az élet más területein is. Szeretném, ha minél többen megismerhetnék hazánkat az ételeink ízén keresztül is és megmutatni, hogy a magyar konyhának nemcsak múltja, hanem jövője is van. Szívemből kívánom és remélem, hogy a Kígyósi Csárdába betérő vendégek számára kellemes és emlékezetes élmény lesz az itt töltött idő. Nagyon örülnék, ha az Önök megtisztelő figyelmét kiérdemelnénk, és a csodás ízeket, ételeket, italokat varázsolhatnánk az asztalukra, hisz a vendégek, Önök számunkra a legfontosabbak. A csárda összes dolgozója nevében is kívánok jó étvágyat, és nagyon kellemes időtöltést! Tisztelettel: Varga Károly (chef) H-V 0-24 BezárásVadkacsa Csárda - III. kategória CÍM 6237 Kecel, III. körzet 1/1.TEL.SZÁM (+36) 78/521-052FAX (+36) 78/521-050E-MAIL badacsonyt@vadkacsacsarda.huWEBLAP www.vadkacsacsarda.huTovábbi információk
Leírás
Nyitva tartás
A Csárda 80 férőhelyes és az emeletén található egy 70 fős kivetítővel és hangtechnikával ellátott konferenciákra és egyéb, zárt körű rendezvényekre alkalmas különterem. A Csárdához tartozik még egy 60 férőhelyes teljesen fedett terasz, mely a Csárdát körülölelő játszóteres park része. A Csárda belső tere a régi falusi vendéglátást idéző designnal készült, de természetesen felszereltsége a legkorszerűbb. A konyha HACCP technológiával felszerelt, és a szakácsaink a nyitás óta a Csárdában dolgozó, elismert, fiatal szakemberek. Az étlapunkon éppúgy megtalálhatók a magyar konyha különlegességei, mint a reform konyha ételei: Pörköltek, Sült halak, salátakülönlegességek. A Vadkacsa Csárda Kecelen a Kiskunhalas felé vezető úton található hétvégenként élő zenével a hét minden napján 07.00-tól 22.00-ig várja kedves vendégeit. Legyen ön is a vendégünk, jó étvágyat és kellemes kikapcsolódást kívánunk! A Csárda 80 férőhelyes és az emeletén található egy 70 fős kivetítővel és hangtechnikával ellátott konferenciákra és egyéb, zárt körű rendezvényekre alkalmas különterem. A Csárdához tartozik még egy 60 férőhelyes teljesen fedett terasz, mely a Csárdát körülölelő játszóteres park része. A Csárda belső tere a régi falusi vendéglátást idéző designnal készült, de természetesen felszereltsége a legkorszerűbb. A konyha HACCP technológiával felszerelt, és a szakácsaink a nyitás óta a Csárdában dolgozó, elismert, fiatal szakemberek. Az étlapunkon éppúgy megtalálhatók a magyar konyha különlegességei, mint a reform konyha ételei: Pörköltek, Sült halak, salátakülönlegességek. A Vadkacsa Csárda Kecelen a Kiskunhalas felé vezető úton található hétvégenként élő zenével a hét minden napján 07.00-tól 22.00-ig várja kedves vendégeit. Legyen ön is a vendégünk, jó étvágyat és kellemes kikapcsolódást kívánunk! H-V 07.00 - 22.00 Bezárás |